22-годишен предизвика е предизвикал поредна в кариерата си катастрофа във Врачанско.

...
22-годишен предизвика е предизвикал поредна в кариерата си катастрофа във Врачанско.
Коментари Харесай

На 22 години, с 6 акта - пиян шофьор предизвика поредна катастрофа

22-годишен провокира е предизвикал поредна в кариерата си злополука във Врачанско. Инцидентът е станал сред Враца и село Борован. Шофьорът, предизвикал произшествието, е с позитивен полеви тест за приложимост на алкохол, съобщи през днешния ден Нова тв.

„ Мъжът има 6 предходни формирани акта за определяне на административно нарушаване, от които два за ПТП.

От страна на управлението на общината и АПИ беше основана съвършена организация във връзка със снеговалежа. Имаше построени 12 КПП-а ”,  употребява случая, с цел да се похвали шефът на врачанската Пътна полиция, гл. контрольор Христо Димитров.

Той поясни, че водачът ще бъде санкциониран с 200 лева
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР